Trouwambtenaar

"Fris, brutaal, komisch en persoonlijk."

Mike van Amelsfoort is acteur en regisseur. Toen zijn zus vroeg of hij trouwambtenaar wilde zijn voor haar huwelijk, is er een nieuwe wereld voor hem open gegaan. Sindsdien is hij werkzaam als trouwambtenaar.
 

Door zijn werk als acteur en regisseur weet hij een mooie opbouw te maken in de ceremonie. Jullie speech zal daardoor dynamisch, speels en energiek zijn. Met een goede balans tussen humoristische en kwetsbare momenten, leidt Mike jullie naar het ja-woord. 
 

Het moet de meest bijzondere dag van je leven worden. Je zegt tegen de wereld; wij kiezen voor elkaar en wij blijven voor altijd bij elkaar. Dat alles, terwijl je omringd bent door je dierbaren. Dat is niet niks. Dat kan behoorlijk spannend zijn. Mike doet er alles aan om jullie ceremonie zo ontspannen en persoonlijk mogelijk te maken.
 

Werkwijze


Tijdens een interview zal Mike jullie het hemd van het lijf vragen. Elk bruidspaar vertelt een ander verhaal en krijgt daardoor ook een ander soort bruiloft. Hij stopt pas met vragen totdat er een goed beeld van jullie leven gecreëerd is. Hij gaat pas weg als alle wensen van het bruidspaar besproken zijn. 


Voor het interview neemt hij ruim de tijd om een ceremonie vorm te kunnen geven, die volledig op maat gemaakt is voor het bruidspaar. 
Na het interview hebben Mike en het bruidspaar nog contact om de laatste zaken op elkaar af te stemmen. Op het laatste moment kan een wens of een situatie veranderen, dit wordt dan verwerkt in de ceremonie. 


 

Op de trouwdag is Mike ruim van te voren aanwezig om kennis te maken met de ceremoniemeester, de getuigen en de directe familie.

“Het bruidspaar staat centraal. Het is mijn taak dat de gasten kijken naar het bruidspaar en niet naar de trouwambtenaar. Ik ben enkel de verteller van jullie verhaal.”